Segueix la ruta verda de CAMPINGS BIKE&RUN

Des que vam començar amb les rutes Càmpings Bike&Run la nostra inspiració, amor i passió per les sortides en moutain bike (BTT), trail running i el senderisme al Pirineu de Lleida no deixa de créixer.

Cada ruta nova, cada temporada que passa i cada persona que ens comenta la seva experiencia ens empeny a estimar la muntanya cada dia més.

Càmpings Bike&Run ens connecta amb la natura. Cada vegada és més difícil desconnectar de la tecnologia i viure el moment. Amb les 60 rutes que et proposem és molt més fàcil: pedaleja per senders forestals, camina entre boscos i roques i enfronta’t al camí que tens per davant.

segueix la ruta verda de campings de lleida

Si esculls sortir amb la mountain bike, el desafiament està servit. Posa a prova la teva resistència mental i física, ja sigui perquè estiguis competint o simplement tractant de seguir el ritme del teu amic fanàtic de la bicicleta de muntanya. Sortiràs de la teva zona de confort, guanyaràs confiança i milloraràs la teva tècnica en lloc de sentir-te derrotat. T’ho prometem!

I és que hi ha certa màgia quan surts per la muntanya, tant si et juntes per sortir amb bici com per caminar o córrer. La motivació conjunta per completar la ruta eleva l’experiència compartida: amor per la natura i per l’esport amb les persones que t’envolten així com a noves perspectives.

I per arrodonir la sortida, que més necessitem? Descansar i conversar amb els companys de ruta, compartir un pícnic i una cervesa ben fresca o una altra beguda, és clar!

Segueix la ruta verda de CB&R:
Totes les rutes que es troven registrades a Wikiloc amb el nom de CB&R + nom del càmping + nom de la ruta, i al microsite del projecte bikeandrun.campingsdelleida.com. Podràs trobar i seguir directament les rutes des d’un GPS estàndard. El grau de dificultat de la ruta està marcat amb els colors verd, blau i vermell (de menys a més dificultat). A més, els CB & R disposen d’espais adequats per a la neteja, manteniment i recanvis bàsics de les bicicletes.

segueix la ruta verda de campings de lleida

Els campings participants són: Alta Ribagorça, Bedura Park, Boneta, Cadí Vacances, Solsonès, Gran Sol, La Borda del Pubill, la Cerdanya, la Noguera, La Presalla, Nou Càmping, Sol i Neu, la Vall d’Àger, Verneda i Voraparc.

Més informació:
www.bikeandrun.campingsdelleida.com