S’acosta Setmana Santa, DONA’T UN BANY DE BOSC!

Els japonesos en diuen Shirin-Yoku que més o menys es tradueix per “bany de bosc”. Inspirat en les pràctiques budistes o sintoistes, representa una opció simple i duradora per tornar a aprendre com existir en la naturalesa. No se’ns ocorre millor pla perquè aquesta Setmana Santa et recuperis de la ràpida vida a la ciutat i / o a la feina. Et garantim l’efecte calmant que sentiràs res més submergir entre pins i avets i donar-te un bany d’oxigen. Reconnectar amb la natura té infinits beneficis i no necessites viatjar molt lluny per desacelerarte.

Aprofita aquests dies per explorar amb calma els voltants del nostre impressionant entorn i adonar-te que la naturalesa no ha de ser un lloc exòtic i llunyà. Al Pirineu trobaràs infinits sons del bosc, olors dels arbres, llums del sol que juguen a través de les fulles, l’aire fresc i net… Juntament amb infinites experiències a escollir segons el teu estat d’ànim. Des de les més relaxants com gaudir d’un massatge o fer senderisme fins a les més trepidants com ràfting, parapent, BTT o vies ferrades.

Escull l’opció que més et convingui o senzillament connecta amb l’entorn. Qualsevol d’elles t’alleujarà l’estrès i les preocupacions. Ser al Pirineu restaurarà el teu estat d’ànim, et tornarà la vitalitat, et refrescarà i et rejovenirà.

En els nostres càmpings estem en perfecta comunió amb la natura. Pren els nostres boscos amb tots els sentits!