MOLT MÉS QUE UNA GUIA, DESCOBREIX-LA!

No cal anar gaire lluny per gaudir d’unes vacances que es quedin gravades a la memòria. A la nova Guia de CÀMPINGS DE LLEIDA trobaràs campings i resorts per a tots els gustos amb un denominador comú: gaudir del turisme rural i de natura.

Els 48 establiments que apareixen destaquen per la seva ubicació al Prepirineu i Pirineu de Lleida, el seu compromís amb l’entorn i un servei personalitzat. Glamping, bungalous, parcel.les, autocaravanes…Quina és la teva opció? Amb el cercador de la Guia podràs escollir el càmping o resort que millor s’adapta al teu estil per anar de vacances. Cada fitxa conté en detall els serveis i instal.lacions de cada establiment: restaurante, botiga, taller mountainbike, piscina, pista pàdel, jacuzzi, activitats infantils, rutes Bike&Run o Pedals&Pirineus. No et serà fàcil escollir a la primera!

 

Recent editada, la Guia ofereix informació de cada establiment, mapes i altres punts d’interès perquè l’estada sigui completa i es pugui consultar des de qualsevol dispositiu mòbil; ja sigui directament o a través del seu codi QR. Es pot accedir en aquest enllaç.


 

A la Guia de CAMPINGS DE LLEIDA també trobaràs rutes i plans per fer de la teva estada una experiència única. Publicada en 5 idiomes: català, espanyol, francès, anglès i neerlandès. En definitiva, natura i muntanya per descansar en pau i tranquil.litat.