LA BRAMA DEL CÉRVOL, espectacular espectacle

berrea del ciervo campings de lleida

La brama del cérvol és la rutina anual d’un dels espectacles de la fauna a la tardor més emocionants al Pirineu de Lleida. Aquests magnífics animals en acció, involucrant-se en ferotges batalles d’aparellament, els pots observar fàcilment en els boscos i prats del Pallars Jussà, l’Alt Pirineu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Les primeres setmanes d’octubre i després de l’alba, els brams són més intensos. Has de mantenir-te allunyat d’aquests mascles plens de testosterona i molt agressius ja que defensaran a capa i cornamenta el seu harem.

brama del cervol campings de lleida

Els cérvols lluiten entre si mentre persegueixen a les femelles. Un objectiu de difícil abast si tenim en compte que elles només estan en la seva fase fèrtil per un dia o menys cada any; així que intentaran aparellar-se amb tantes femelles com sigui possible. La competició de l’aparellament entre els cérvols mascles, cara a cara i cornamenta contra cornamenta, és realment alta!

Des de CÀMPINGS DE LLEIDA et recomanem que gaudeixis d’aquest espectacle acompanyat d’un guia especialitzat. Un cop hagis localitzat els hàbitats favorits dels cérvols, sigues pacient i observa tranquil•lament que l’acció es desenvolupi. I una última recomanació, vesteix-te amb colors de camuflatge ja que els cérvols poden ser fàcilment pertorbats.

brama del cervol campings de lleida

Als nostres càmpings del Pirineu de Lleida us informarem i us recomanarem la millor sortida segons els vostres interessos i necessitats. Per exemple, al Parc Natural de l’Alt Pirineu tenen organitzades diferents experiències fins l’11 d’octubre. En aquest enllaç trobareu tota la informació i reservareu directament: www.monnaturapirineus.com .

Al nostre web, www.campingsdelleida.com teniu els càmpings per allotjar-vos per zones d’ubicació i la seva fitxa detallada. Que comenci l’espectacle!