Escapades de Tardor

Quan la tardor arriba a les terres de Lleida, succeeix la màgia. Les coses es veuen amb una altra llum, un altre color, i això afecta a tot: als càmpings, als boscos plens de bolets, a les muntanyes, a la gastronomia…

En aquest article del National Geographic recomanen diferents indrets del Prepirineu i Pirineu de Lleida que captiven al visitant durant aquesta temporada i que haurien de ser imprescindibles a qualsevol quadern de viatge. Escapades que durant aquesta estació de l’any són més tranquil•les, lluny d’aglomeracions i de turisme de masses.

I un dels espectacles més impressionants que ens ofereix la natura és la brama del cérvol, que s’ha consolidat com un reclam turístic important a la zona.

A continuació, us facilitem diferents PROMOCIONS de tardor que ofereixen alguns dels Càmpings de Lleida:

  • Càmping La Borda del Pubill (Ribera del Cardós): del 28 d’Octubre a l’1 de Novembre reserves 4 nits i en pagues només 3! Pots enviar un mail a info@campinglabordadelpubill.com o trucar al 973 623 088 – 616821908 per gaudir d’aquesta promoció.
  • Càmping El Solsonès: ofertes per autocaravanes, per anar a veure la brama del cèrvol…
  • Càmping Verneda (Val d’Aran): Un 35% de descompte als nostres bungalous de fusta a setembre i octubre. I si només podeu escapar del següent pont de tots els sants (del 28/10 al 11/1) i voleu viure la Castañada, el Halloween, o simplement menjar panellets i castanyes, us deixem un 15% de descompte.
  • Cerdanya Ecoresort: et conviden a gaudir d’uns caps de setmana LifeReset, un retir Mindfullness i Natura, perfecte per perdre’s pels boscos a la tardor.

Reserva el teu càmping i gaudeix de la tardor en estat pur!