BUNGALOWS & SNOW INICIA LA TEMPORADA DE NEU MÉS SOSTENIBLE AMB 250 BUNGALOWS RUSTICS EN MIG DEL PIRINEU DE LLEIDA

Càmpings de Lleida a l’hivern és sinònim de Bungalows & Snow amb 1.300 places en enclaus privilegiats per gaudir, lluny del soroll i les massificacions, d’una escapada a la neu. Són 250 bungalows rustics i cabanes de luxe, totalment equipats amb totes les comoditats, que es troben al costat de les estacions d’esquí i de les rutes i espais de neu del Pirineu de Lleida. Als bungalows i cabanes de Bungalows & Snow no els hi falta de res: llits de matrimoni i individuals, cuina equipada amb electrodomèstics, banys complets, sala d’estar-menjador amb tv i terrassa amb mobiliari exterior.

Tot això, amb els avantatges de la tranquil.litat i l’entorn paisatgístic. En definitiva, allotjaments càlids i amplis, d’una o dues plantes, inmmersos a la natura amb capacitat desde 2 a 8 persones. A més, als mateixos recintes es troben espais wellness-spa, piscines climatitzades, restaurants amb llar de foc, etc. Tot sense haver de moure’s del càmping o resort.

Explorar el Pirineu amb raquetes de neu, sortir d’excursió amb trineu o gaudir de l’espectacular cel nocturn per observar les estrelles, tant al Parc Nacional Aigüestortes com a algun dels miradors considerats Destinació Turística i Reserva Starlight per la Unesco, són algunes de les opcions, més enllà de la pràctica de l’esquí a les estacions, que estan a prop del càmpings i resorts.

Per a Càmpings de Lleida, la sostenibilitat no és res de nou. “És el que som; és el que ens defineix com a càmpings i resorts ubicats al cor mateix del Pirineu de Lleida. Som respectuosos amb el ritme de la natura i ens esforcem per innovar duent a terme iniciatives que preservin el medi ambient” declara Cel Feliu Benseny, presidenta de Càmpings de Lleida.

Els 47 establiments que integren l’Associació entenen i acepten la seva responsabilitat amb el Pirineu de Lleida per a generacions futures. El seu compromís és dur a terme tot el que estigui al seu abast per protegir, preservar i millorar el seu entorn. La gestió de recursos i reducció de residus es materialitza amb l’ús de bosses bio, airejadors d’aigua, punts de recollida selectiva de residus, aposta per energia rentable i sostenible amb la utilització de pellets i llars de foc, reducció utilització plàstics, etc.