EN MODE CÀMPING-GLAMOUR AL PIRINEU DE LLEIDA

Si aquestes setmanes les vols dedicar a gaudir de l’aire lliure envoltat de muntanyes i d’un ambient més relaxat, deixant de banda l’esperit aventurer, tenim l’opció més glamurosa per a tu. No es tracta d’anar de càmping en la versió més popular i clàssica, sinó d’anar de Glamping! Sí, “Glamorous Camping” o Càmping glamurós. On? A Càmpings de Lleida, enclavats al cor de la Catalunya interior, en ple Pirineu de Lleida.

Una opció turística que dia a dia guanya adeptes, com la famosa actriu Scarlett Johansson que va decidir passar la seva lluna de mel acampant amb la seva parella, però no en un allotjament campista qualsevol, sinó en un Glamping de luxe perdut als boscos de Canadà.

Pods Càmping del Cardós

Tendes de luxe, roulottes de fusta a l’estil americà, pods, cabanes, centres de spa-wellness, instal•lacions esportives, bungalows que són autèntiques suites, de fins a 80 m2… Benvinguts al Glamping de Lleida, on podràs gaudir del paisatge, la natura, la gastronomia i el descans més luxós a l’entorn d’un dels seus càmpings.

Els bungalows estan totalment moblats, estratègicament situats a les ribes dels rius i al bosc, allunyats de qualsevol soroll que no sigui escoltar el so de la natura. Confortables, equipats, elegants, espaiosos. Construïts íntegrament en fusta per adaptar-se amb el paisatge de la manera més natural i amb tots els serveis sense sortir del recinte: bugaderia, restaurant, bar, wellness-spa, etc.

Spa a Cerdanya EcoResort

Així mateix, l’oferta gastronòmica dels càmpings augmenta amb menús i cistelles de picnic i/o barbacoa amb els millors productes frescos de la zona.

Situa’t en un dels punts de partida per gaudir dels paratges naturals del Pirineu de Lleida. Deixa’t portar i sentir. De la resta, se n’ocupa Càmpings de Lleida perquè en cadascun dels càmpings de l’Associació seràs atès com si fossis l’únic client. Demana’ns un romàntic sopar a la terrassa coberta, una suite exclusiva, l’alba més espectacular, la vista que recordaràs amb nostàlgia a la tornada de les vacances.

Gaudeix de la teva «glamping – estada» en un dels nostres establiments i explica’ns que t’ha semblat l’experiència!