De tornada a la natura, viu el Pirineu de Lleida

Als 48 càmpings i resorts de Pirineu de Lleida ens agrada definir-nos com els millors ambaixadors del turisme natural d’acord amb el territori que ocupem. Exercim una hospitalitat empàtica i ofereim un benestar que s’adapta a tot tipus d’exploradors.

Famílies, parelles, grups d’amics o sèniors troben el seu lloc i se senten com a casa. Relaxats. Però amb una diferència: el paisatge que els envolta. Som els Càmpings de Lleida amb les nostres impecables parcel.les, bungalows o Glamping i una infinitat de serveis embastats perquè el campista se sentí part del Pirineu i de la seva gent.

Per a nosaltres, la gent és la clau. Tu ets la clau. No es tracta tant d’escollir un allotjament sinó d’una escapada que et proporciona experiències memorables, agradables. Estem convençuts que això és el que busca l’amant de la muntanya i la natura sense importar els seus antecedents. En els nostres càmpings constatem com en els últims anys la forma en què el campista de muntanya es mou i experimenta ha canviat i per això, treballem junts per inspirar i delectar els nous exploradors del Pirineu. A l’hivern, ens bolquem especialment en totes les experiències que ofereix el món de la neu:

Nous serveis. Des de forfets a preus especials fins al lloguer de raquetes i trineus o informació i contractació d’activitats a la neu sense sortir del càmping. A més, ofertes de packs de neu per a famílies i grups.

Instal.lacions. Guardaesquís amb assecador per a les botes, acollidores sales d’estar amb llar de foc i altres zones comunes amb calefacció de terra radiant. Per als més petits, parcs de neu i animació infantil per uns dies màgics.

Bungalows i cabanes. Són els allotjaments estrella que cada hivern s’actualitzen o sorgeixen de nous. Càlides i sostenibles llars de fusta totalment equipades. En senzilla harmonia amb el paisatge que els envolta no els falta de res. Des d’estufes de pèl•lets o biomassa a habitacions, cuines i lavabos amb exigents estàndards de qualitat per al màxim descans i confort.

Cistella de la compra de proximitat i saludable. Els supermercats i petites botigues dels càmpings están assortits de productes artesans, de pagès, ecològics i del territori.

Nous espais gastronòmics. No només parlem de restaurants, l’hivern als càmpings es viu i es gaudeix amb el màxim confort tant en àmplies sales com en espais pensats per a dinars i sopars privats, maridatges, tastos de vi. Cuina de muntanya per conèixer, redescobrir i conectar amb l’entorn pirinenc que els envolta.

Hedonisme enmig del Pirineu. Jacuzzi, Spa… Copes. Experiències excepcionals en entorns de somni.

Càmpings de Lleida i neu. Bungalows i neu. Són el tándem perfecte per a una escapada a la neu i gaudir en tot el seu esplendor hivernal del Pirineu de Lleida. Sempre en contacte amb la natura amb total tranquil.litat, privacitat i benestar.